Jdi na obsah Jdi na menu
 

Soustředění 2023

Letní soustředění volejbalového klubu proběhne v termínu 19. - 25. srpna 2023 v Perštejně

Soustředění 2023 v Perštejně

    Sraz: 19. 8. 2023 v 7.30 na volejbalových kurtech v Litvínově
Odjezd: 19. 8. 2023 v 8.00 od volejbalových kurtů v Litvínově
 Návrat: 25. 8. 2023 kolem 16.00 k volejbalovým kurtům v Litvínově

V ceně soustředění je doprava, strava (snídaně - svačina - oběd - svačina - večeře) a pitný režim, ubytování, vstupné na koupaliště, pronájem volejbalových kurtů, tréninkové tričko, které bude dětem rozdáno první den na soustředění a dozor trenérů a zdravotníka.

Na trénování máme k dispozici 5 antukových kurtů, tělocvičnu v případě špatného počasí a koupaliště. V úterý bude celodenní výlet.

S sebou: všechny děti musejí mít platný posudek o zdravotní způsobilosti, bez něj nemůžou na soustředění odjet. Kdo si není jistý platností, na požádání sdělím.

Dále je třeba u autobusu odevzdat Potvrzení o bezinfekčnosti, kdo nemá možnost ji vytisknout, na požádání vytiskneme, dodáme. Jen prosím vše řešte včas, ne až u autobusu, nebude na to prostor.

Seznam věcí: pokoje jsou malé, není tam příliš úložného místa, ideální zavazadlo je kufr, který si každý dá pod postel a bude současně sloužit jako úložný prostor. Dejte dětem dostatek spodního prádla, zejména ponožek. Trénink můžou mít i 3x denně a není nic příjemného si odpoledne nasazovat propocené ponožky od antuky. Kromě spodního prádla dejte dětem trička minimálně 2 na den, šortky, ručníky (i na koupaliště), plavky, tepláky, mikinu, alespoň jednu soupravu teplejšího oblečení, pláštěnku, případně nepromokavou bundu, alespoň dvoje boty včetně bot na výlet, pantofle, kšiltovku, případně klobouček, krém na opalování, láhev na pití, ne skleněnou, hygienické potřeby, batůžek, kopii kartičky pojišťovny, OP, kdo už má, boty do tělocvičny.

Zábava: děti si mohou vzít karty, deskové hry, hudební nástroje apod.

Pokud někdo užívá léky, vzít sebou v dostatečném množství včetně dávkování. Necháme na rodičích, zda si děti (hlavně ty starší) už jsou schopné brát léky samy či zda je nutné dávkování od trenérů (hlavně ty mladší). Na bezinfekčnosti bude uveden aktuální telefon na kohokoliv (třeba babička, pokud rodiče využijí týden bez dětí pro svou dovolenou :-), kdo si bude moci v případě nemoci pro dítě přijet.

POZOR!!! V případě konzumace alkoholu okamžitě voláme na uvedený kontakt, pro dítě soustředění končí, naprosto nulová tolerance!!! Poučte své děti, na výmluvu, že o tom nevěděly, nebudeme brát zřetel!!!

Mobilní telefony nechte dětem doma!!! Bude to pro ně nevšední zážitek. Není možné řešit telefon u 60-ti dětí, budou dostatečně zabaveni a zjistí, že to jde i bez něj…

Další dotazy u svých trenérů, případně na 777 799 189. Moc se na soustředění těšíme smiley

 
 


Poslední fotografie


Celkový počet členů VK Litvínov

V 10 družstvech máme:

133 dětí a 50 dospělých




Krátké zprávy

Další pololetí projektu Darujeme kroužky dětem. O příspěvky lze žádat od 15. 1. do 21. 4. 2024. Darujeme kroužky.
Aktualizovány tréninky jednotlivých družstev pro nadcházející halovou sezónu 2023/24.
Proběhlo nové rozdělení hráčů a hráček do družstev pro nadcházející sezónu 2023/24.

Naši Sponzoři

Logo Petrogenium Logo Delfy staviva Logo Altisport Logo Delfy staviva Logo Eoploceni Logo Bytový dům

Partneři klubu

Logo NSA Logo SSK Litvínov Logo MŠMT Logo Ústecký kraj Logo MěÚ Litvínov