Jdi na obsah Jdi na menu
 

Slavnostní otevření stadionku

Historická událost klubu - slavnostní otevření nového sportoviště roku 1971

1971_116--2-.jpgTato událost, pro náš oddíl skutečně historická, se konala v sobotu 15. 5. 1971.

Na sportovišti 3. ZDŠ u Koldomu vybudoval provoz 07, za vydatné pomoci všech členů odbíjené, velmi pěknou klubovnu a druhé hřiště pro odbíjenou. Akce byla provedena v rámci závazku k 50. výročí založení KSČ a je oslavou na Gottwaldovskou výzvu "Straně na počest, tělovýchově ku prospěchu".

Mimo brigádníků, řemeslníků z provozu 07 má velkou zásluhu na vybudování areálu předseda oddílu a zároveň stavbyvedoucí s. Hoffman. Velký kus práce odvedli elektrikáři jmenovitě Štička, Willhelm a Mixa, kteří provedli celou elektroinstalaci a navíc vytvořili světelný ukazatel stavu.

Po úvodním slovu s. Hoffmana otevřel oficiálně tento nový stánek odbíjenkářů s Kadaník za OV ČTO a HV TJ. Zástupce ÚV ČSTV s. Sedláček poděkoval potom v krátkém projevu všem členům oddílu za jejich obětavou práci při výstavbě stadionku. Mimo toho se zúčastnil slavnostního otevření s. Šimek z redakce Čs. Sportu, který o našem stadionku napsal krátký článek do těchto státních novin. Za HV TJ byli přítomni s. Kopecký a s. Tichý a ředitel sportoviště TJ s. Marek. Po tomto slavnostním úvodu bylo sehráno přátelské exhibiční utkání v odbíjené CHZ Litvínov A vs. Potrubí Praha a to výsledkem 2:3 (15:17, 15:7, 0:15, 15:13, 5:15).

Hosté z Potrubí Praha nastoupili v sestavě ve keré hrají Národní volejbalovou ligu a to: Kubišta, Železný, Tůma, ing. Zoula, Borovička, Trédl, Kmoch, Nepustil. Trenér Novák.
CHZ Litvínov: Mixa, Anjel, Pavelka, Bodlák, Potužák, Skalník, Polívka, Veselý, Konečný. Trenér Šoufek.
Rozhodčí zápasu byl Fr. Kopečný.

Exhibice přilákala dosti značný počet diváků a byla dobrou propagací odbíjené v Litvínově. Večer byla v salonku restaurace Koldům beseda s novináři a činovníky, které se zúčastnili: s. Šimek (ČS. Sport), s. Bodláček (ÚV ČSTV), s. Kadaník a s. Kopecký (oba OV ČTO) a s. Tichá a s. Marek (oba HV TJ). Mimo těchto oficiálních hostí zde byli zástupci provozu 07, členové výboru oddílu odbíjené a hráči obou mužstev. V soudružské besedě byla zhodnocena práce při budování stadionku, jejíž hodnota činí cca. 300.000,- Kčs. Celkem bylo odpracováno 950 hodin. Nejvíce hodin odpracoval s. Hoffman a to 243 hodin. Na světelném počítači "Houston" pracovali Wilhelm, Štička, Mixa. Školení v obsluze absolvoval Kloc. Na projektu stadionku pracovali Hoffman, Převrátil, Štička, a Kučera. Všem jmenovaným a nejmenovaným členům, kteří se podíleli na vybudování tohoto díla patří srdečný dík.

 
 


Poslední fotografie


Celkový počet členů VK Litvínov

V 10 družstvech máme:

134 dětí a 50 dospělých




Krátké zprávy

Další pololetí projektu Darujeme kroužky dětem. O příspěvky lze žádat od 15. 1. do 21. 4. 2024. Darujeme kroužky.
Aktualizovány tréninky jednotlivých družstev pro nadcházející halovou sezónu 2023/24.
Proběhlo nové rozdělení hráčů a hráček do družstev pro nadcházející sezónu 2023/24.

Naši Sponzoři

Logo Petrogenium Logo Delfy staviva Logo Altisport Logo Delfy staviva Logo Eoploceni Logo Bytový dům

Partneři klubu

Logo NSA Logo SSK Litvínov Logo MŠMT Logo Ústecký kraj Logo MěÚ Litvínov