Jdi na obsah Jdi na menu
 

2. ročník Memoriálu Mirka Mikoláška

Vzniká v Litvínově nová volejbalová tradice?

V sobotu 2. září 2023 proběhl za účasti 12-ti smíšených družstev 2. ročník vzpomínkového turnaje na „Mikyho“ Mikoláška. Po zápasech ve skupinách pokračovaly v odpoledních hodinách, již s početnou diváckou kulisou z bývalých hráčů a hráček, zápasy o celkové umístění.

To, že naši mladí volejbalisté i přes postupné zlepšování a sehrávání nestačili ostatním družstvům, není důležité. Za rok určitě opět dostanou šanci ukázat své zlepšení a zúročí zkušenosti ze zápasů proti svým trenérům, rodičům, aktivním hráčům vč. bývalých extraligových hráčů (Vachoušek, Šulava a Černý). Srovnání výkonnosti jsou tím nejlepším předpokladem k dalšímu volejbalovému růstu našich kadetek a kadetů.

Volejbalové začátky Mirka Mikoláška nám přijel připomenout jeho spoluhráč z Chemičky Ústí nad Labem a zároveň předseda libereckého kraje ČVS Jirka „Goro“ Čermák, který ocenil směřování našeho litvínovského volejbalového klubu.

Turnaj je také příležitostí k poděkování všem trenérům, rodičům a sponzorům, jejichž podpory si velice vážíme. Všichni viděli ve finálových zápasech výborný volejbal, kde po vyrovnaném průběhu skončila družstva v tomto pořadí : 1. Áčko, 2. Obhájci, 3. Průměrňákovi.

Po vyhlášení výsledků a předání cen se dlouho do noci vzpomínalo v příjemné atmosféře litvínovské volejbalové party.

Další ročník se uskuteční v sobotu 31. srpna 2024 a již dnes se těšíme na účast družstev „Náhlá smrt, Doudisovo prdelky, Benar, Veterání, Jejda, Kazuka a Chaos“, která přispívají k nastartování nové sezóny.

DoPe

Fotoalbum: Mikyho memoriál 2023

 
 


Poslední fotografie


Celkový počet členů VK Litvínov

V 10 družstvech máme:

134 dětí a 50 dospělých




Krátké zprávy

Další pololetí projektu Darujeme kroužky dětem. O příspěvky lze žádat od 15. 1. do 21. 4. 2024. Darujeme kroužky.
Aktualizovány tréninky jednotlivých družstev pro nadcházející halovou sezónu 2023/24.
Proběhlo nové rozdělení hráčů a hráček do družstev pro nadcházející sezónu 2023/24.

Naši Sponzoři

Logo Petrogenium Logo Delfy staviva Logo Altisport Logo Delfy staviva Logo Eoploceni Logo Bytový dům

Partneři klubu

Logo NSA Logo SSK Litvínov Logo MŠMT Logo Ústecký kraj Logo MěÚ Litvínov